top of page

Training

Om BB11-klubben

BB11-klubben

Klubben har som mål å samle alle BB11-eiere i klubben vår. Vi skal være der for å kunne hjelpe til med restaureringsarbeid og seilglede. Vi har fått laget en DVD som viser restaurering og vedlikehold av BB11.

I tillegg har det blitt gitt ut ikke mindre enn 4 bøker om BB11.

BB11´n er kåret til tidenes seilbåt

1956:  1. januar (faktisk) ble den første BB11 sjøsatt nyttårsdagen..ved Husvikholmen Drøbak.

formålet var å "skape en sjødyktig og trygg, men samtidih hurtig og velseilende juniorbåt til en rimeligst mulig pris". " Slik at også et bredere lag av befolkningen skulle få anledning til å seile. Om kapp og på tur. "Det blir mye bedre sport når samtlige båter er nøyaktig like på millimeteren", sa Borge Bringsværd den gang. Og slik ble det. Det ble en stor klasse i Norge og det ble eksporter nesten 1000 båter. I Norge har vi ca 200 båter igjen.MEDLEMSKAP

Hvorfor er det viktig at nettopp du er medlem?

Klubben

Vi i BB11-klubben ønsker å fremme seilerglede, kunnskap og interesse for både båt og seilmiljø.

Bli en del av norsk historie

Du som er eier av en BB11, eller ønsker å bli en, vil få glede og utbytte av et medlemskap. Som medlem i klubben kan vi tilby deg råd, veiledning, utstyr og regattaseiling.

Et medlemskap er en inngang til et godt miljø hvor man får informasjon om regattaer, arrangementer og vedlikehold. Det er 170 båter i hele Norge og vi jobber hardt for å få hver og en inn i ett av våre mange miljøer. Vi behøver din støtte for opprettholde 50 års norsk maritim historie - og videreføre den gjennom 50 nye år!

bottom of page