Kontakt oss:

Tel: 92858032

Email: bb11post@gmail.com​
 

Følg oss her også:

© 2018 BB11-klubben Norge

Location​​​​​​: Brevik, Norway

February 4, 2018

May 16, 2017

Please reload

Siste innlegg

Bli med å seile NM!

May 16, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

Styremøte 24/5 i Horten

May 31, 2017

Onsdag 24/5 var styret samlet i Horten for å avholde styremøte. Vi snakket om hva vi ønsket å jobbe med videre i dette året. Vi ønsker bl.a og verve flere medlemmer til klubben. I fjor var det ca. 75 medlemmer i klubben, men et mål bør være 100 medlemmer. For å nå det målet må vi finne ut av hva vi kan gjøre for BB11-seilerne slik at de ønsker å bli medlem. 

Vi ønsker også ha fokus på norgesmesterskapet for klassen - slik at vi kan være en klasse som hvert år sikrer deltakelse med minst 20 båter. NM ønsker vi blir fordelt mellom de store miljøene som pr. i dag er: Horten, Kragerø, Brevik og Arendal. NM 2018 blir i Arendal. NM legges til Arendal annenhvert år og de mellomliggende årene legges det til en av de øvrige miljøene på omgang.

 

Styret ønsker også å jobbe med å utvikle nettsidene og sosiale medier slik at vi når ut med informasjon om blant annet styrets arbeid. Noe av dette arbeidet vil også ha fokus på klassens vedtekter - slik at alle blir bedre kjent med gjeldende regler i klassen - og at vi kan diskutere regler som det kan være fornuftig og ta en gjennomgang av fordi tiden kan ha gjort den moden for endring. 

 

Så følg med på styrets arbeid - og kom gjerne med innspill. Følg også Seilforeningen Julaften Av Indre Havn på denne siden: Seilforeningen Julaften

 

Bilde: Nestleder i BB11-klubben Einar A Berg fra Horten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square