Styremøte 24/5 i Horten

May 31, 2017

Onsdag 24/5 var styret samlet i Horten for å avholde styremøte. Vi snakket om hva vi ønsket å jobbe med videre i dette året. Vi ønsker bl.a og verve flere medlemmer til klubben. I fjor var det ca. 75 medlemmer i klubben, men et mål bør være 100 medlemmer. For å nå det målet må vi finne ut av hva vi kan gjøre for BB11-seilerne slik at de ønsker å bli medlem. 

Vi ønsker også ha fokus på norgesmesterskapet for klassen - slik at vi kan være en klasse som hvert år sikrer deltakelse med minst 20 båter. NM ønsker vi blir fordelt mellom de store miljøene som pr. i dag er: Horten, Kragerø, Brevik og Arendal. NM 2018 blir i Arendal. NM legges til Arendal annenhvert år og de mellomliggende årene legges det til en av de øvrige miljøene på omgang.

 

Styret ønsker også å jobbe med å utvikle nettsidene og sosiale medier slik at vi når ut med informasjon om blant annet styrets arbeid. Noe av dette arbeidet vil også ha fokus på klassens vedtekter - slik at alle blir bedre kjent med gjeldende regler i klassen - og at vi kan diskutere regler som det kan være fornuftig og ta en gjennomgang av fordi tiden kan ha gjort den moden for endring. 

 

Så følg med på styrets arbeid - og kom gjerne med innspill. Følg også Seilforeningen Julaften Av Indre Havn på denne siden: Seilforeningen Julaften

 

Bilde: Nestleder i BB11-klubben Einar A Berg fra Horten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Bli med å seile NM!

May 16, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 4, 2018